Rólunk:
Az Info Market Kft 1994-ben alakult meg.
A megalakulástól kezdődően jelen vagyunk az építőiparban.
Az általunk importált és forgalmazott  termékek figyelmes kiválasztásával elértük azt, hogy az építőipar minden területén minőségi és választott termékeket tudunk kínálni.
1996-tól kezdődően, minden évben kiállítjuk termékeinket a beogradi Építőipari vásáron, 7 évre visszamenőleg pedig a Novi Sad-i Építőipari vásáron is.
Az import programunk minőségéről  tanúskodnak az elismerések és az említett vásárokon megnyert aranyérmek is.
A cég fő tevékenysége az import és a nagykereskedelem.
A felsorolásban szereplő termékeket KÖZVETLENÜL IMPORTÁLJUK.
A cég székhelye Adán van, 60 km-re délre a magyar határtól, a raktáraink pedig Beogradban vannak.
Novi Sad és Niš helységben terepi értékesítési képviselőink vannak.

Kínálatunkban szerepelnek a következő termékek:

NYÍLÁSZÁRÓ VASALATOK

1996-tól ELSŐKÉNT indítottuk el piacunkon az egyik legnagyobb német gyártó a SIEGENIA-AUBI által előállított, fa, műanyag és alumínium szerkezetű nyílászárókhoz használt vasalatok (bukó-nyíló, bukó, nyíló, íves, trapéz, toló-bukó és harmonika portálok) árusítását és Szerbiában a LEGRÉGEBBI ÉS LEGNAGYOBB forgalmazóvá nőttük ki magunkat.
A következő években folyamatosan kiegészítettük nyílászáró vasalat kínálatunkat, bővítettük a választékot, ily módon kiépítettük a KÖZVETLEN üzleti kapcsolatot a Dr. Hahn (bejárati ajtó pántok), GEZE (távnyitók, padlócsukók, ajtócsukók), HOPPE (kilincsek, fogantyúk).
Az utóbbi pár évben kínálatunkban szerepelnek az EURO ELZETT (bejárati ajtó rúdzárak, bevésőzárak), KFV (bejárati ajtó rúdzárak) termékek is, Lengyelországból a minőséges ROMB nyílászáró vasalat ( bukó-nyíló, bukó, nyíló vasalat fa és műanyag szerkezetű nyílászárókhoz), valamint hazai piacon a STUBLINA vasalatok alumínium szerkezetű nyílászárókhoz.
Kikerekítve teljes kínálatunkat a nyílászáró gyártók felé, kínáljuk a BEXON párkányokat is (UV stabil, primáris granulátumokból, univerzális, külső és belső használatra, 150mm-450mm szélességben), valamint az AFC által gyártott  DURAFAB hegesztő fóliákat.

IPARI PADLÓK

Az 1996-os évben elindítottuk és azóta a rendszeres kínálatunkban szerepelnek a műgyantából készült REOKORR ipari padlók. Ezek a padlók mindenben kielégítik a HACCP nemzetközi szabványokat.
A felületi réteg különböző fajtái lehetővé teszik a helyes választást a szükséges vegyi szilárdsághoz viszonyítva.
Kivitelezhető a csúszásmentes változat is.

 

PARAFA

2001-től kezdődően közvetlen együttműködési kapcsolatot teremtettünk a világ legnagyobb parafagyártó cégével – a portugáliai AMORIMMAL.
Az említett portugál gyártó különböző gyáraiból, kínálatunkban szerepel::

 1. parafa padló és fal burkolók,
 2. rolnik, akusztikus rolnik és parafa táblák,
 3. ipari parafa,
 4. rezgésmentes parafa,
 5. kókusz filc
 6. expanda
 7. az olaj és gáziparban, a villamos energia elosztásban, cipőgyártásban és ortopédiában használt különleges fajtájú parafák,

TERMÉSZETES FÁBÓL KÉSZÜLT TARTÓLÉCEK (parafával bevontak)

A gyártóval – a PEDROSS céggel többéves kapcsolatot ápolunk és a minőséges, természetes fából, parafabevonat lehetőségével készült tartólécek a széles skálájú profilfajtákkal Önnek igazi megoldást nyújtanak.

THORTEX – REPAIR AND PROTECTION SYSTEM

Angliai anyag, amely használható az alábbiak védelmére és javítására:

 1. minden fajta tetők,
 2. teraszok, balkonok,
 3. külső és belső falak,
 4. gumik, rögzítő szalagok,
 5. padlók, betonok, fugák, kövek, fák, kerámiák
 6. üveg felületek,
 7. antikorróziós védelem
 8. antiabráziós védelem
 9. védelem a vegyi hatásoktól

 

SPORTPÁLYÁK

- TRACTION’S –  a sportpályák legújabb generációja az Egyesült Amerikai Államokból
külső és belső használatra minden sportra és konditeremre,
a NORTH AMERICAN SPECIALITY FLOORING inc.-től (NASF / TRACTION)

- GRABOSPORT – belső használatra, mégpedig:
iskolai tornatermekhez,
városi csarnokokhoz,
jóga, rehabilitáció és rekreációhoz

 

RUGALMAS GUMI LAPOK JÁTSZÓTEREKHEZ – újra feldolgozott gumiból készült termékek

Ezen anyagok gyártója a budapesti FLEXO MATIC Kft.
Különböző vastagságokban készülnek, a megfelelő vastagság kiválasztása akkor lehetséges, miután meghatároztuk a kritikus esési magasságot – HIC ÉRTÉKET.

SZABADTÉRI FITNESS MINDEN KOROSZTÁLY RÉSZÉRE

A spanyol IBERCOLMEX cég termékeinek kínálata, 11 kondi gépből álló készlet, lehetővé teszi, hogy minden korosztály az életkornak megfelelően a szabadban fenntartja erőnlétét.

KELLÉKEK EGYÉB SPORTOKHOZ (atlétika, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz)

Termékek a spanyol Equipamentos y Materiales Deportivos s.l. gyártó gyártási programjából (EMD) kínáljuk a kellékeket az egyéb sportokhoz.

MEDITHERM – rendszer falfűtéshez és hűtéshez

Ahogyan a megnevezésből is kitűnik, egy beruházással megoldhat két égető problémát minden épületben. A melegítés sugárzással történik, ily módon meg van szüntetve a levegő lentről felfelé történő mozgása, ami maga után von sokféle allergiát is a porszemcsék légmozgása miatt.
A külső falak belső oldalára kell beépíteni, a közönséges vakolatot vékony rétegben kell felvinni. Nagy a megtakarítás a radiátoros fűtéshez viszonyítva. A szabadalom jogosultja a budapesti Szikra Kft., mi pedig 25 évre megvásároltuk a licencet Szerbia és Montenegró területére.