Infomarket HomePočetna stranica


Građevinski okovi za fasadnu stolariju od PVC-a, aluminijuma i drveta.

U širokom spektru naše ponude, svakako, najznačajnije mesto zauzimaju proizvodi nemačke firme SIEGENIA-AUBI čiji smo PRVI, NAJVEĆI i NAJSTARIJI(počev od 1996) ovlašćeni distributeri.Pored, već klasičnih okretnih, nagibnih i okretno-nagibnih okova, koji se slobodno mogu primeniti kod trapezastih ili lučnih prozora, nudimo otklopno i harmonika portale, za kojima je sve veće interesovanje kod nas. Razlozi za to su: vrlo lako rukovanje, pouzdanost, komfornost i estetski izgled. Otklopno klizni portali sve više zamenjuju klasična vrata i prozore prema terasi, treba naglasiti da vrše uštedu u prostoru jer otvaranje ovih vrata i prozora ne zahteva dodatni prostor. Harmonika klizni okovi imaju svoju specifičnost. Postoje razne kombinacije u vezi broja krila i mogućnosti otvaranja krila u jednom ili u drugom pravcu. Sa njima se može zatvoriti i prostor od 15 m.

Vrlo kvalitetne okretno-nagibne , okretne i nagibne okove za fasadnu stolariju od pvc-a i drveta nudimo i od poljskog proizvodjača ROMB.

Ventusi , automati za vrata i podni automati firme GEZE, su praktični, pouzdani i dugotrajni.

Ulazna , unutrašnja i balkonska vrata svakako treba opremiti sa šarkama Dr.Hahn , kod kojih postoji mogućnost podešavanja u svim pravcima.

Bočni zatvarači za ulazna vrata KFV i EURO ELZETT pružaju punu sigurnost i štite vaš dom, a usadne brave istih proizvodjača su vrlo pouzdane i dugotrajne.

Kvake, nemačke firme HOPPE umeju na pravi način da razbiju monotoniju Vašeg doma.

Vrlo kvalitetni okovi za aluminijumsku stolariju od proizvodjača STUBLINA upotpunjuju našu ponudu.

Folije za zavarivanje za izradu PVC solarije DURAFAB proizvodi američke firme AFC iz njihove fabrike u Engleskoj koji su pouzdani , kvalitetni i dugotrajni.

Univerzalne podprozorske daske BEXON za unutrašnju i spoljašnju upotrebu su UV stabilni, izradjeni su od primarnih granulata.

U najnovijoj ponudi sun nam i automati za vrata, podni automati, panik brave i okov i za staklo - proizvodjača DORMA.

Prema tome, kao što se vidi, praktično, u ponudi imamo sve proizvode, koji su potrebni za izradu gradjevinske stolarije. U direktnom kontaktu smo, sa mnogobrojnim proizvodjačima gradjevinske stolarije u zemlji, naš lager je u Beogradu. Ekspeditivn smi, što se tiče otpreme robe.