Infomarket HomePočetna stranica

Zidne obloge od vinila, odlikuju visok estetski izgled, kao i posedovanje osobina u primeni. Svakako treba napomenuti, tehničku sadržinu ovih zidnih obloga, kao i estetski izgled, zbog čega se vrlo  lako uklapaju u različite ambijente.
Zahvaljujući PUR ( poliuretanskom ) završnom sloju, izuzetno su laki za održavanje, fleksibilni su i otporni  na gljive.

GRABO SILANCE – zahvaljujući svom strukturalnom  sastavu, smanjuje količinu odbijenog zvuka sa zidova, te zahvaljujući tome pruža jedan komformniji  radni ambijent.
Posebno se preporučuje  za prostorije, gde odjednom više ljudi govori, odnosno, gde je posebno od značaja razumevanje govora, kao npr: laboratorije za jezike,  mesta za predavanje, škole, pozorišta, bioskopi, hoteli, restorani, socijalne ustanove, gerontološki centri, klinike itd…

GRABO PROTECT RAIN – zahvaljujući svom strukturalnom sastavu, otporan je na vodu, preporučuje se za oblaganje vlažnih prostorija, a preporučuje se i za unutrašnju dekoraciju: bolnica, kancelarija, klinika, škola, hotela, restorana, pozorišta, gerontoloških centara, brodova itd…

Tehnički listovi za zidne obloge od vinila na engleskom jeziku :
GRABO SILANCE
GRABO PROTECT RAIN